Welkom

Op onze website presenteren wij u alle producten en diensten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor touringcarvervoer, dagtochten, zorgreizen en luchthaventransfers.

Zie onze nieuwe Najaarsdagtochten!

 

Nieuws

Update Corona-virus

COVID-19 Richtlijn...

Vacatures Touringcar chauffeur

Zit u graag achter het stuur van een...

Lindetours & Corona.

Lindetours tijdens Corona:

...

Lindetours, grensverleggend in personenvervoer!

Lindetours is gespecialiseerd in personenvervoer. Door ons divers wagenpark, hebben we voor elke reis gepast vervoer, te denken aan luxe touringcars, business-touringcars of rolstoeltouringcars. Lindetours werkt uitsluitend met ervaren gediplomeerde chauffeurs, die met veel enthousiasme dagelijks, tot volle tevredenheid van verschillende opdrachtgevers, passagiers veilig en comfortabel vervoeren.

Wij zijn u graag van dienst met het vervoer en de organisatie van uw meerdaagse reis, dagtocht en/of breng- en haal rit. In binnen- en buitenland vervoeren we u zo comfortabel mogelijk. Zo treft u aan boord van onze touringcars o.a. een bar, airconditioning, dvd en audio-installatie, gordels, een toilet en zelfs tafels op aanvraag.

Heeft u deelnemers of clienten welke slecht ter been zijn of zelfs met een (elektrische-) rolstoel mee op reis wensen? Met onze rolstoellift uitgeruste touringcars bieden wij de mobiliteitsoplossing voor alle passagiers van uw vereniging, organisatie of bedrijf.

We heten u graag welkom in een van onze touringcars!

 

sktv knv knv touringcar
Copyright © 2020 Lindetours Voerendaal BV | Disclaimer